Tæl skridt-kampagner

Landsforeningen Bryd Grænser udfordrer medlemmer/støttemedlemmer til intensiv træningsindsats forud for deltagelse i Hærvejsmarchen den sidste week-end i juni gennem tilbud om deltagelse i flere Tæl Skridt-kampagner pr. år.

Tæl Skridt-kampagnerne arrangeres af Dansk Firma Idrætsforbund, og vi kan deltage, fordi vi er en landsforening. Vi har haft hold med i kampagnerne siden 2010.

Landsforeningen Bryd Grænser opretter gerne et eller flere hold i alle landets regioner, dersom der er tilslutning dertil fra foreningens medlemmer/støttemedlemmer.

Deltagelse er gratis for medlemmer/støttemedlemmer, der har betalt kontingent for det pågældende kalenderår.

En Tæl Skridt-kampagne varer 2 uger. Der er 4 Tæl Skridt-kampagner pr. år. I 14-dages perioden skal deltagerne hver dag tælle skridt (ved hjælp af skridttæller) og rapportere det opnåede skridtantal til Tæl Skridt-hjemmesiden,
Enten direkte eller via holdlederen. (Øvrig motion kan omdannes til skridt via en omregningstabel, der forefindes på Tæl Skridt-hjemmesiden.)

Målet er, at holddeltagerne i gennemsnit skal gå (mindst) 10.000 skridt/dag i kampagneperioden. Opfylder holdet dette krav, deltager holdet i en konkurrence om kontante pengebeløb.

Man kan løbende følge sin og holdets indsats samt måle den mod andres via Tæl Skridt-hjemmesiden.

Hold fra Landsforeningen udfordrer gensidigt hinanden. 

Datoer 2022:

Tæl Skridt 1: 24. januar - 6. februar (uge 4 og 5) - Tilmeld dig her

Tæl Skridt 2: 25. april - 8. maj (uge 17 og 18) - Tilmeld dig her

Tæl Skridt 3: 5. september - 18. september (uge 36 og 37) - Tilmeld dig her

Tæl Skridt 4: 7. november - 20. november (uge 45 og 46) - Tilmeld dig her